hoe maak ik de ramen van mijn voortent schoon

overal lees je dat je het alleen met water mag doen,maar dan krijg ik de vette vingers e.d. er niet af. zou een oplossing van water en bv spiritus echt veel kwaad kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

probeer het eens met een microvezeldoekje. Die zijn heel goed tegen vet met alleen water. En anders een drupje dreft gebruiken. Dat kan zeker geen kwaad.

Ik zal het met warm water proberen. En een klein drupje citroen op de punt van een doekje en zorgen dat je het doek niet aanraakt met deze doek.

Dat is afhankelijk van waar het platsic van gemaakt is. PVC kan er wel tegen, maar er zitten ook weekmakers in het raam. Daarnaast mors je mogelijk op het op het tentdoek. Ik gebruik hiervoor van die hygiëne doekjes, die ontvetten ook wel goed en bevatten niet echt veel chemische middelen. Om de ramen in goede conditie te houden is water nog steeds het beste. Toegevoegd na 2 minuten: Alle grote tentfabrikanten zoals Isabella en ten Kate adviseren om geen spiritus of zeep te gebruiken.

Een beetje ammonia ontvet prima. En omdat ammonia een gas is dat opgelost is in water vervliegt het in seconden.

Wij gebruikten (niet lachen) de wc frisdoekjes met kamille. Tip van een mede-camping bezoeker. Dat morst nooit op je tentdoek en het maakt redelijk schoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100