Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is het te (leuk) doen om een weekje volgend jaar met 16-17jarigen een weekje naar NYC te gaan? Hoe kunnen wij onze ouders overtuigen?

Het gaat om een groep van zes personen :)

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Vakantie
593

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik ben er twee jaar geleden geweest en heb geen moment een onveilig gevoel gehad. Echter hadden we wel een hotel in een "goede buurt". Maar zijn ook een dag naar Harlem, en de "slechtere buurten" geweest.
Overdag met de metro kun je prima doen. Later op de avond kun je beter een taxi nemen. Als je verder goed uitkijkt is het echt niet anders dan een dagje Amsterdam. Al is New York natuurlijk wel geweldig, je hebt de hele dag het idee dat je in een "film loopt". Helaas is een week te kort, dus als het lukt ze te overtuigen maak er twee weken van.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Pa en ma zullen waarschijnlijk vallen over de hele dure hotel prijzen en er zijn te weinig bedden in hostels ( dus wil je goedkoop in een hostel dan moet je vroeg boeken). Veel beter en waarschijnlijk goedkoper, huur je eigen appartement op Airbnb . Kan moeders om de kosten te sparen ook zelf koken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding