wat kost een visum voor turkye?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

En in navolging van het laatste antwoord: Ga niet in de rij staan voor de douane, als je daar aankomt krijg je te horen dat je eerst het visum had moeten halen, bij een andere balie, waarna je alsnog weer in de lange rij bij de douane aan kunt sluiten. Let goed op de borden, daar staat wel aangegeven waar je naar toe moet voor de aanschaf.

Voor Turkije geldt dat het paspoort of identiteitsbewijs nog 3 maanden geldig is na terugkomst in Nederland. Per 01 mei 2009, zijn de kosten voor visum verhoogd naar € 15,- per persoon.

even als aansluiting op het vorige antwoord: Denk eraan dat dat bedrag bij aankomst in Turkije op het vliegveld moet worden betaald bij de douane. Houd dus genoeg contant geld bij de hand, want pinnen kan je daar niet aan de visum-balie en je wil niet in de rij staan bij de pinautomaat als je net bent geland.

Nog een laatste aanvulling: zorg dat je het geld in euros hebt en niet in turkse lira. Ze willen euros en als je in lira betaalt rekenen ze t niet op zn voordeligst om.. Corrupte bende, als je t mij vraagt..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100