Wat is het duurste, chicste hotel van Nederland?

Ik wil er een kopje koffie gaan drinken met mijn dochters.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nederland heeft ongeveer 23 5-sterrenhotels. Hotel l'Europe in Amsterdam is met een kamerprijs van rond de 2.000 per nacht veruit het duurst. Dat is dan nog exclusief de 49,95 toeristenbelasting per persoon/nacht (hoe verzin je het...) Toegevoegd na 1 minuut: Overigens denk ik dat je op het terras van het Amstelhotel in Amsterdam een stuk leuker zit. Is ook lekker duur, heeft een 'naam' en misschien zit je wel in een stoel waar ook Robbie Williams, Mick Jagger of Paulus811 gezeten heeft!

dan raad ik je het kurhaus in scheveningen aan; prachtige entourage en superchic!

Hilton Amsterdam

Ik zou denken het kürhaus in scheveningen...

wat dacht je van hotel des Indes in Den Haag!! ziet er vanbinnen heel chique uit. je zou er een chique high tea kunnen doen met je dochters! helemaal chique en leuk :-) schijnt ook nog erg lekker te zijn. zelf ga ik het binnenkort eens uitproberen!!

Krasnapolsky Amsterdam is ook zeker niet goedkoop!

Amstelhotel in Amsterdam scoort ook hoog. De koningin wil er nog weleens slapen..

The Grand in Amsterdam. Chateau St. Gerlach in Valkenburg.

Het Dylanhotel aan de Prinsengracht in Amsterdam, naast alle bovengenoemde hotels natuurlijk! Leuk idee om met je dochters koffie te gaan drinken in een chic hotel! Veel plezier.

The grand - Amsterdam. Ik geloof dat Beatrix hier getrouwd is ! :)

Kasteel Terworm in Heerlen.

Internationale artiesten die niet op een dollar meer of minder hoeven te letten gaan altijd naar het Amstel Hotel in Amsterdam, dus naar mijn idee is dat het duurste hotel. Leuk idee om in die ambiance een kopje koffie te gaan drinken! Kun je je even een celeb voelen :-).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100