Van 14/7-11-8 vertrekken we vanaf Brusselairport. Auto parkeren kost 270 euro! Heeft iemand een goedkope oplossing? Vertr. Etten-Leur

Weet jij het antwoord?

/2500

De afstand die afgelegd wordt is ongeveer 100km+. Taxi heen kost 170euro+, en dan nog een taxi terug. Taxi is dus niet de oplossing voor uw vraag. De prijzen van het vliegveld zelf zullen hier wellicht een klein beetje onder zitten, dit is dus ook niet de oplossing voor uw vraag. U kunt beter vragen of familie/kennis/collega's u wellicht kunnen brengen en halen. Natuurlijk een leuk presentje meegeven! (en de benzine vergoeden die hun verbruiken als ze hun eigen auto gebruiker)

Trein is een goed idee. Taxi hoeft niet zo duur te zijn. Ik vond bijvoorbeeld Easy Taxi http://easytaxi.nl/?page_id=17 Daar staat Breda-Brussel Airport 90 euro. Enkele reis. Dus heen en terug altijd nog goedkoper dan zelf rijden. Er zijn ook taxibedrijven die met een busje rijden, en ook andere mensen meenemen, en dat is soms nog zelfs goedkoper. Toegevoegd na 1 minuut: Wat ik vergeten was te zeggen, is dat deze taxi goedkoper is, omdat je hem van te voren bestelt.

Vraag: ga je wel vanaf Brussel Brussel of ga je toevallig vanaf Brussel Zuid (=Charleroi =60 km verder naar het zuiden). Niet dat ik niet denk dat je weet vanwaar je vertrekt op zich, maar je zult niet de eerste zijn die zich daar in vergist of op het laatste moment er achter komt dat Ryanair met Brussel dus eigenlijk Brussel Zuid bedoelt... Als je wel vanaf Brussel Brussel gaat (Zaventem geloof ik) dan is mijn antwoord vrij nutteloos ;).

Vraag een vriend of een kennis of hij je wil wegbrengen en ophalen eventueel met je eigenauto of met zijn auto en geef dan een bedrag voor de moeite en ga je met zijn auto doe er geld bij voor de benzine

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100