In welke winkel kan ik een bagageweegschaal kopen om reiskoffers te wegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik ook een personenweegschaal en doe het zo: Eerst zelf op de weegschaal gaan staan, aflezen, en daarna met een koffer op de weegschaal gaan staan. Het verschil is het gewicht van de koffer. Het is nauwkeuriger dan wanneer je je koffer er alleen op zetten, want mijn ervaring is dat die groot en log is en er niet goed opstaat. Bovendien is bij mij de het afleesvenster dan niet meer goed zichtbaar. Toegevoegd na 2 minuten: Als dit goed gaat heb je geen kofferweegschaal meer nodig.

Je kunt gewoon een personenweegschaal gebruiken, om de bagage te wegen. Zo'n weegschaal is te koop bij tal van winkel, bij V&D, Blokker, Hema etc.

Neem idd gewoon een weegschaall waar je zelf op kanstaan! We gebruiken die zelfs om de neus van de vouwwagen te wegen!

Bij een kofferwinkel : heel klein en handig. Een 'houvast' met een haakje eraan, waarmee je de hele koffer optilt, en het gewicht kan aflezen. Vooral heel handig voor de terugweg - je koopt (bijna) altijd wel iets, waardoor je koffer op de terugweg zwaarder is. Kan je door middel van het achterlaten van flessen zonnebrand, shampo, bodylotion ed. zorgen, dat je geen overbagage hebt, terug.

Hengelsportzaak. Verkopen zowel analoge als digitale exemplaren (ook wel unster genoemd).

Een veerunster. In de beter gesorteerde gereedschapzaak. Toegevoegd na 2 minuten: Een personenweegschaal neem je niet makkelijk mee op reis. http://www.baptist.nl/webwinkel_product.asp?c=1&gid=12&sid=163&pid=4613&detail=true

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100