Is Rhodos stad ook geschikt voor een vakantie als je al wat ouder bent?

Of is het alleen voor mensen van rond de 16?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is een prachtige stad Rhodos-stad (50.000 inwoners) Een grote badplaats op Rhodos met veel winkels, meer dan 100 bars (2 Nederlandse), 5 discotheken en meer dan 15 discobars, talloze eetgelegenheden en mogelijkheden om geld te pinnen. Het strand is lang en breed. De vestigingsmuren kun je op di en za vanaf 14.45 bezoeken met een rondleiding over de muren (kosten ongeveer 4 euro). Verder is een bezoek aan het Palace of the Knights mogelijk van di-zo 8-15 uur en ma 12.30 -19 uur, in de zomermaanden langer. Het archeologisch-, het volkskunstmuseum en het schilderijenkabinet zijn bijna dagelijks geopend van 8 tot 15 uur, kosten van 2,50 tot 3,50 euro. Dansen kun je 's avonds in de Elli club, Red Bull club of de Swing disco club. I Toegevoegd na 1 minuut: verder in de buurt de Vlindervallei - Lindos en Kameiros

Ik weet niet wat je met 'wat ouder' bedoelt, maar het is een leuke stad om doorheen te lopen en 's avonds iets te eten. Ik (dus heel persoonlijk) had het er na twee dagen wel gezien. Hoe leuk een stad ook is, als het 35 graden is wil ik maar één ding en dat is weg weg weg. Waarom kies je niet een plaats in de buurt zoals bijvoorbeeld Ixia en neem je als je de stad in wilt, voor een paar centen een taxi? Als je 'bang´ bent voor straten vol met disco´s kan ik je gerust stellen, dat is niet het geval. Fijne vakantie!

Hoeveel is iets ouder? Ik zou zeggen dat Rhodos te gek is, heel mooi en van alles te beleven. Maar als je de rust zoekt, voorbij de 40 ben en geen jeugdigheid meer voelt, dan kun je beter een andere plek zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100