Wat zijn de beste plaatsen aan boord van de Garuda Indonesia als ze vliegen met een Airbus 332?

We vliegen met zijn tweetjes en willen voor deze lange vlucht graag meer beenruimte. Je zou zeggen, boek Business Class, maar das best prijzig. Heeft iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij de nooduitgang of direct tegenover de stoeltjes van de stewardessen. Ik zou voor de laatste optie gaan, want die stewardessen van Garuda zijn het aanschouwen waard.

Nooduitgang voor aan...

Zie het seatingplan van de A332 van Garuda op onderstaande link: http://www.seatplans.com/airlines/garuda-indonesia/seatplans/Garuda-Indonesia-A330-200-seat-map Ik zou proberen een rij 20 te pakken te krijgen. Ik zie op het plaatje trouwens zo gauw niet waar de nooduitgangen zijn, die rijen hebben meestal ook iets meer beenruimte, maar bij steeds meer maatschappijen moet je daar wel extra voor betalen. Ander tipje: Neem beiden een gangplaats naast elkaar, dan kun je je benen af en toe nog eens in de gang leggen (pas op voor de karretjes van de stewards, die zijn niet lekker als ze met volle snelheid tegen je knie stoten) en je kunt dan makkelijker even op en neer door de gang lopen, zonder eerst over iedereen heen te moeten kruipen.

De stoelen in rij 10 of rij 29 zijn het beste in een Airbus 330-200 (332).

Bronnen:
http://www.seatguru.com/airlines/Northwest...

Neem een kijkje op www.seatguru.com daar staat ook op aangegeven wat de beste en slechtste plaatsen zijn om te zitten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100