waar kan ik het best een kaart van amsterdam bemachtigen

ik ga in de vakantie een dagje naar amsterdam en het leek me wel handig om te weten waar ik aan een kaart van amsterdam kan komen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan beter zo'n Easy city stratenatlas boekje kopen. Dat is veel handiger dan zo'n joekel van een kaart. Kun je daar op het station kopen bij de kiosk. Toegevoegd na 4 minuten: Er staan in Amsterdam centrum trouwens overal grote borden met een plattegrond er op.

Neem contact op met de VVV, zij kunnen je vast helpen. Verder zijn de plattegronden vaak ook gratis bij hotels te verkrijgen.

Wat dacht je van in Amsterdam. In alle maten en soorten.

In Amsterdam staan volgens mij bij zowat alle musea rekjes met gratis stadsplattegrondjes. En bij het station kun je ze volgens mij ook krijgen.

Ook via google zoals deze; http://www.amsterdam.nl/ Maar als je op stadsplattegrond googelt zie je er nog veel meer.

Veel grotere boekhandels hebben ook plattegronden in het assortiment - dan heb je wel een kaart van heel Amsterdam, maar meestal staat er op de achterkant een kleiner formaat kaart van alleen het centrum.

Ik weet niet of je het over een plattegrond of ansichtkaarten hebt. Als je ansichtkaarten zoekt, zijn die overal verkrijgbaar in de talloze souvenirshops. Als je een plattegrond wilt, kun je die wellicht ook kopen bij de souvenirshops, maar bij de officiële winkel van ''I Amsterdam'' kun je ze iedergeval kopen.

Bronnen:
http://www.iamsterdam.com/nl/visiting

ANWB

Als je internet op de phone hebt: maps.google.com

Boekje van marco polo over amsterdam. Kost beneden een tientje, staan kaartjes in, leuke adressjes. Mini reisgidsje zeg maar, klein formaat, je steekt t zo in je binnentes en houd toch de kaart in model. Bij boekhandel. Gogogo!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100