Wat gebeurd er met het overgebleven eten van de vliegtuigmaaltijden?

In het vliegtuig krijg je potjes met creme, yoghurtjes, koekjes, cakejes, fruitsapjes... bij de maaltijd aangeboden. Maar vele mensen raken dit gewoon niet aan. Wat gebeurd er nadien met die overgebleven pakjes. Wordt dit hergebruikt, of aan een instelling gegeven of gewoon weggegooid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De trolley,s die uit het vliegtuig komen worden geledigd bij de catering. De onaangebroken verpakkingen suiker, peper, zout, mayo, boter/belegcups alsmede frisdrank/melk of wijnflesjes worden verdeeld onder het cateringpersoneel. Overig voedsel (gebruikt of ongebruikt)wordt weggegooid. Overigens mag horecavoedselafval en vliegtuigvoedselafval niet meer aangeboden worden om tot veevoeder te worden verwerkt.

Bronnen:
Ervaring.

Alles wat niet gebruikt is, wordt na de landing weggegooid en vervangen door weer nieuwe maaltijden.

Die gaan in de kliko. Hergebruik van voedsel is verboden.

Volgens mij gaat het naar de verwerkings fabriek en wordt er uiteindelijk veevoer van gemaakt

Dat verschilt met welke vliegmaatschappij je vliegt. KLM geeft ze weer opnieuw weg. Turkish Airlines doet ze naar verschillende instellingen.

Afgelopen jaar vloog ik met air france . En enige tijd na het eten gingen veel passagiers naar het keukentje en aten en dronken de restanten op .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100