Reis naar Papua Nieuw Guinea: wat te bezoeken? Iemand ervaringen?

Ik wil een reis (1,5 maand) maken naar Papua Nieuw Guinea maar kan op het internet weinig vinden. Graag zou ik wat praktische tips ontvangen van iemand die de reis al heeft gemaakt. Bedankt voor de reacties!

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik wil de reis zelf regelen (niet via een reisorganisatie wat veel duurder is als ze er al zijn!) en ik ga samen met mijn vriendin.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heel veel informatie kun je op deze site vinden: http://www.pngtourism.org.pg/ Ook de site van Pacific Island Travel heeft veel landeninformatie. http://www.pacificislandtravel.nl/png/inleiding.html Idem voor landenkompas: http://www.landenkompas.nl/papoea-nieuw-guinea Tja, wat kan ik je verder aanraden, het is een minder bekende bestemming. Tips van mensen die er geweest zijn vind je verder op de site van Columbus Magazine: http://www.columbusmagazine.nl/oceanie/papoea_nieuw_guinea/reisreporter/tips.html Daarnaast nog: Een reisverslag vind je hier: http://interco.telenet.be/onzereizen/PNG/index.htm Allerlei informatie over Papoea vind je hier: http://www.willgoto.com/348/6/categories.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100