Wij willen graag trouwen op het strand in november. Wat is een mooie plek ? Temperatuur rond de 20 graden.En wat moet je allemaal regelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Rond de 20 graden in november: volgens mij moet je dan de Canarische eilanden hebben! Wat je moet regelen zou je na moeten vragen bij het toeristenbureau.

Bronnen:
http://canarische-eilanden.startpagina.nl/
http://www.turismodecanarias.com/canarisch...
http://www.winterzon.net/canarische-eilanden.htm

Porto Sanot. Mooi eiland met prachtige zandstranden en schitterend blauw zee. Het is een Portugees eiland ca 50 km ten oosten van Madeira. Niet te ver weg dus (Madeira is slechts 3,5 uur vliegen). http://www.porto-santo.com/ Toegevoegd na 20 seconden: Moet Porto Santo zijn niet Santot

Wat wij zelf hebben overwogen: www. redtractorfarm.com Een klein Grieks eilandje voor de kust bij Athene. Hele lieve eigenaren van de Red Tractor Farm. Zij helpen bij het regelen. Je hebt verschillende papieren nodig, dit verschilt per land. Binnen de EU is wel het makkelijkst. Check op de site van de ambassade van het betreffende land voor de juiste info.

Er zijn reisbureaus die hierin gespecialiseerd zijn, vaak wel met reizen naar verre bestemmingen, maar die kunnen alles voor je regelen: http://www.jolytravel.be/default.asp?iID=KJMFG http://www.vakantiewegwijzer.com/huwelijksreizen.html http://www.reisburoarno.nl/index.php?freecms_id=171 http://www.worldwideweddings.nl/ http://www.bookinafrica.nl/zambia--trouwreizen/ Je kunt er ook je licht opsteken en zo meer te weten komen voor als je het allemaal zelf wilt regelen ;-)

Ik weet dat dat kan in Las Vegas. Geen idee wat je daar voor moet regelen. Overigens is het een enorm leuk idee. Ik hoop dat het je lukt en dat je een geweldige dag mag krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100