In welk land is deze foto gemaakt?

Ik ben in discussie met een collega. Hij zegt dat het in Azie is, ik denk Afrika.
Waar is deze foto genomen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Haha ik denk op de caribbeans. Met namen op de Dominicaanse Republiek zie je heel veel van deze 'huisjes' aan het strand. Het huis op mijn link heeft wel ramen, maar je ziet daar ook heel veel huizen met een 'open' dak zoals op de foto. Ik vermoed ergens in die regio. Zuid-Amerika dus. Toegevoegd na 2 minuten: Ik ben zelf 3 keer op de Dominicaanse Republiek geweest. 1 keer in Azie geweest en dan is de bouwstijl op deze foto toch nog heel anders. Dus ik verwacht sowieso niet aan die kant van de wereld. Maar aan de kant van zoals ik al zei Zuid-Amerika.

Bronnen:
http://dominicaanse-republiek.world-estate...

Ik ga voor Azië. Heb van een vriendin soortgelijke foto's gezien en die is nog niet in Afrika geweest. Wel in diverse Aziatische landen. Diverse keren. Rondreis, trektocht luxe resort vakantie.

Het doet me denken aan Brazilie", maar ook aan Aziatische landen, misschien ook ergens op een van de Antilliaanse eilanden.

mischien toch afrka in mozambiqeu en zanzibar zie je dit soort fotos ook regelmatig ben er zelf ook geweest

Turkije

Lijkt me veel op Nederland. De oostkust van Sint-Maarten ???? Toegevoegd na 1 dag: Volgens het 'beste' antwoord op deze vraag zou het Pukhet in Thailand zijn: http://www.goeievraag.nl/vraag/werelddeel-stamt-bouwstijl-gebouw-heuvel.123342

eigelijk kan je dat niet zeker weten alleen aje zelf die foto e getrokken.

Eerste wat in mij opkomt is Azie.

in duitsland Toegevoegd na 1 minuut: tenerife of duitsland

Ik denk eerder Azie dan Afrika

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100