ik wil op vakantie met vrienden maar ik ben dan de enige die 16 is dus ik moet boeken, wat moet ik doen als zij zich opeens terugtrekken ?

Toegevoegd na 10 minuten:
Wij gaan via beachmasters en je moet 16 zijn om te kunnen boeken. Ook moet je op tijd boeken en een voorschot van 15 procent betalen, nu hebben zij echter het hele bedrag nog niet bij elkaar gespaard, maar ik wil wel graag op vakantie, wat moet ik doen

Weet jij het antwoord?

/2500

ik denk dat je 18 moet zijn om te boeken, anders moeten je ouders het doen. als ze zich terugtrekken is degene die geboekt heeft de sigaar, die mag het bedrag ophoesten. laat degene die meegaan het bedrag aan je betalen van tevoren en neem een goede annuleringsverzekering, dat voorkomt een hoop gedoe. maar zoals ik al noemde, ik denk dat je te jong bent om zelf te boeken.

Maken goede afspraken met vriendinnen. En ook met de ouders van de vriendinnen. Plan het goed dat iedereen kan. En niet de ouders van vriendinnen dan net op vakantie gaan en zij/zij meemoet. Als het echt vriendinnen zijn zullen zij zich niet terugtrekken. En boek het met ze allen. Misschien wel op jou naam maar laat ze erbij zijn. Kunnen ze ook niet zeggen dat wil ik niet etc. Laat hen de site goed bekijken. Fijne vakantie! Ben ook 15 ga ook dit jaar met vriendinnen op vakantie, bij ons is het allemaal goed gegaan. Iedereen heeft betaald etc.

Het zekere voor het onzekere nemen. Duidelijk stellen hoeveel en wanneer je het geld wilt hebben. Anders maak je soms kosten die je liever niet hebt. Dit is geen wantrouwen maar dit is secuur werken. Sterkte er mee. Toegevoegd na 24 minuten: Dan moet je je vrienden hun erewoord vragen, laten zeggen dat ze je echt alles zullen betalen. En ze verplichten eerlijk met jou om te gaan. Sterkte er mee.

Schiet NOOIT geld voor, aan niemand! Al zijn het nog je beste vrienden, als er geld in het spel is kan die vriendschap ineens omslaan. Ik heb het vaak genoeg zien gebeuren en dan kun jij naar je centen fluiten. Waarom wacht je niet gewoon met boeken tot iedereen het geld bij elkaar heeft? Jullie zijn nog jong, het is meteen een mooie les om te leren dat je geen geld uit kunt geven wat je nog niet hebt! Eerst sparen, dan vakantie... Vaak is het later nog goedkoper ook..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100