Kan ik ergens een betrouwbare voorspelling vinden voor het weer op 2e kerstdag?

Die dat vlieg ik ban Eindhoven naar Boedapest en ik hoop dat die vlucht niet gecanceleld gaat worden zoals de laatste dagen er heel veel vluchten zijn gecanceled door heel Europa.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nog niet; het weer is pas enigszins betrouwbaar te voorspellen tot zo'n 5 dagen de toekomst in, vanwege de vele factoren die een rol spelen welke niet volledig bekend zijn.

Weersverwachtigen zijn nooit betrouwbaar, dus wat je zoekt zal je niet vinden, kan je ook niet vinden. Wel gaat het er sinds vandaag uitzien dat we vlak voor de kerst in de dooi komen, dus ook op 2e kerstdag, maar niets is zeker, we zitten op een grensgebied tussen de koude en zachtere lucht, vandaar ook al deze sneeuw steeds.

Daar is het wel nog te vroeg voor...zo correct kan men het weer niet voorspellen

Kijk eens op WeerOnline, geeft een indicatie maar meer ook niet.....

Bronnen:
http://www.weeronline.nl/Europa/Hongarije/...

Voorspellen blijft voorspellen. Alhoewel er best een grote mate van correctheid is vanwege de geavanceerde apparatuur die de weermensen hebben. Zet de diverse weerlinken bij je favo's zodat je steeds kunt kijken. Toegevoegd na 3 minuten: Kun je trouwens niet annuleren en met de trein gaan? Op het weer hoorde ik dat voor kerstavond, 24 dec., 70% kans is op een pak sneeuw. Met de trein kun je een dag eerder gaan om zeker op tijd in Budapest te zijn. Is dat een optie? Ik snap dat je graag bevestiging wilt dat je vlucht doorgaat, maar helaas, dat gaat niet.

Ik kijk altijd naar de pluimverwachtingen . dat zijn 50 weerstations en daar wordt het gemiddelde van genomen . En dan ook van de Amerikaanse weerstation .

Bronnen:
www.weer.nl/nl/home/weer/pluimverwachting

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100