leuke eet gelegenheden york?

Wij gaan met ons personeelsuitje naar York.
Ongeveer 40 personen.
Iemand ideeen?

Toegevoegd na 14 minuten:
York in Engeland :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In het (oude) centrum van York stikt het van de gezellige pubs. In veel pubs worden simpele, maar wel erg lekkere pubmaaltijden geserveerd, met keuzes uit fish & chips en verschillende engelse hartige pie's. 40 personen is echter wel een grote groep, daarvoor zou je beter inderdaad van tevoren even contact met de betreffende pub moeten opnemen. Je zou ook contact op kunnen nemen met de lokale VVV en daar je vraag voor leggen. Het e-adres is: info@visityork.org In ieder geval heel veel plezier. York is een ontzettend mooie, sfeervolle stad. Mocht je 's avonds de tijd en gelegenheid hebben, boek dan een ghosttour, onvergetelijk.

op onderstaande site staan ervaringen van mensen die in new york hebben gegeten in een eettent Toegevoegd na 8 minuten: misschien heb je iets aan de 2de link dan

Bronnen:
http://www.10best.com/destinations/uk-engl...
http://www.10best.com/destinations/uk-engl...
http://www.cityzapper.nl/New%20York/restaurant/

Als je in Engeland bent moet je eigenlijk een keertje Indiaas gaan eten. Mijn ervaring is dat dat over het algemeen heel veel beter is dan in Nederland. Vroeger was The Punch Bowl (Stonegate) een leuke (goedkope) tent. De link van Tripadvisor geeft recensies van restaurants in York.

Bronnen:
http://www.tripadvisor.com/Restaurants-g18...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100