Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de reistrends voor 2023?

Ieder jaar worden er wel trends bekendgemaakt. Wat er hip is voor je interieur, hoe je kledingkast er uit zou moeten zien volgens de laatste mode enz. Wat zijn de nieuwste reistrends?

een jaar geleden
in: Onderweg
1.3K
Prijsvrij (kennispartner)
een jaar geleden
Voor 2023 zien we een aantal nieuwe vakantietrends. Op dit moment zijn stedentrips razend populair. Dit geldt voor weekendjes weg dichtbij, maar ook verder weg naar steden als New York City of Marrakesh. Ook verre reizen stijgen in populariteit. Met name Thailand en Indonesië zijn op dit moment veel geboekte bestemmingen. Deze landen zijn nog niet zo lang heropend voor toeristen en tevens erg voordelig. We zien hierbij dat regiovertrek nog steeds trending is. Veel vakantiegangers kiezen voor vertrek vanaf een luchthaven in hun omgeving.
tinus1969
een jaar geleden
Negeer de trends - wat vind je zelf leuk?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Voor 2023 zien we een aantal nieuwe vakantietrends. Op dit moment zijn stedentrips razend populair. Dit geldt voor weekendjes weg dichtbij, maar ook verder weg naar steden als New York City of Marrakech. Ook verre reizen stijgen in populariteit. Met name Thailand en Indonesië zijn op dit moment veel geboekte bestemmingen. Deze landen zijn nog niet zo lang heropend voor toeristen en tevens erg voordelig. We zien hierbij dat regiovertrek nog steeds trending is. Veel vakantiegangers kiezen voor vertrek vanaf een luchthaven in hun omgeving.
(Lees meer...)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding