Wie weet een prachtige fietsroute om te dauwtrappen Donderdag ?

aub in Gelderland of Overijssel

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Begin in ootmarsum dan klein ootmarsum en dan van daaruit richting vasse .

Hier is een fietsrouteplanner: http://route.anwb.nl/routeplanner/?action=0&modality=bike&herk=fphp http://www.fietsersbond.net/fietsrouteplanner/fietsroutes-gelderland/knooppunten/ Hier zijn wat routes uitgeschreven: http://www.fietspad.nl/Fietsroutes/Gelderland/Afstand_31-45_km/more2.html http://www.natuurlijk.nl/fietsen/fietsen_nw_overijssel.htm

Ik, de taxandria route is hier uitermate geschikt voor.

In de omgeving van De Lutte, Denekamp, Ootmarsum en Weerselo heb je prachtige routes om te fietsen. Overal staan fietsroutes aangegeven langs de weg, zodat je overal kunt beginnen. Licht glooiend landschap en voldoende horeca onderweg.

In gelderland de oude ijssel route. ( 60 k.m)

De fietsroute door de Ooypolder vond ik prachtig!! Bij Ootmarsum in de buurt is het ook zo mooi! Bij de VVV s of bij de ANWB zijn wel fietsroutes te bekomen.

Goed idee om te gaan dauwtrappen met een fietsroute! Wat de beste keuze is met betrekking tot de route hangt vooral af van hoe lang je tijdens de dauw wilt gaan fietsen. Ik kan me voorstellen dat je wat korte fietsroutes wilt hebben dus zoek bijvoorbeeld eens op Fietsnetwerk.nl via de filter op de website naar fietsroutes tot 25 kilometer.

Bronnen:
https://www.fietsnetwerk.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100