Ik ben 4 keer gebeld door een nummer dat begint met +989. (geen 06, geen +316) Is dat nummer gevaarlijk als ik dat terugbel??

De laatste keer was om half 11 's nachts. Er is wel een voicemail ingesproken, daarop zijn ongeveer 3 mensen te horen waaronder waarschijnlijk 1 kind. Ik heb een redelijk nieuwe mobiel, en ik weet aan wie ik mijn nummer heb gegeven. Als 1 van die mensen mij belt, zie ik hun naam. 1 van mijn vrienden of contacten is het dus heeeel waarschijnlijk niet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is van iemand die wil inbreken op je telefoon. Wat je hoort is een bandje, ze gaan je allerlei vragen stellen en vragen je terug te bellen, niet doen dus. Ze willen gegevens uit je telefoon halen, ik geloof van je sim-kaart. Toevallig kreeg ik vorige week een waarschuwingsmail van een vriend die ze ook al gebeld hadden.

probeer eens bij www.spyderweb.nl of www.voelspriet.nl of je het nummer kan traceren.

Telefoonnummers uit Iran beginnen met +98. Nooit nummer terug bellen die je niet kent. Het kan zijn dat jouw nummer ooit van iemand ander is geweest.

sss ik zou maar uitkijken dit is geen zuivere koffie

Het is hoogstwaarschijnlijk een ontzettend duur nummer wat je moet bellen . Zo`n nummer wordt heel vaak door criminelen gebruikt om daarmee winst uit te halen .

nooit mensen terug bellen die je niet kent! maakt niet uit wat zijn telefoonnummer is!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100