wat is dit voor telefoonnummer?

Ik ben al 2x gebeld door een heel raar nummer. Als je het terug belt bestaat het nummer niet. Wat is dat voor nummer? 9388500 het is geen gewoon nummer. Weet iemand wat het wel is?

Weet jij het antwoord?

/2500

misschien een telefooncel? Toegevoegd na 26 seconden: nb ik ben ook door zo'n nummer gebeld maar dan begon het met 05-

Je kan eens bellen naar je telecomprovider. Het kan ook een telefooncel zijn, maar dat lijkt me sterk.

Nooit zomaar terug bellen naar een onbekend nummer. Zou best eens een buitenlands betaal nummer kunnen zijn.

Ik tel 7 cijfers en een telefoonnummer hoort er 10 te hebben. Als je in een regio woont met 3 cijfers in het kengetal (bv Groningen, 050-) kun je eens proberen wat er gebeurt als je die er voor zet. Of 088, dat zijn zakelijke ‘verzamelnummers’. De 88 in jouw nummer doen me daar wel aan denken, die 8en komen wel vaker terug verderop in het nummer. Geen idee waaróm dat zou werken, waaróm het niet in het geheugen van je telefoon zou worden opgeslagen, maar 3 is wel het verschil tussen 7 en 10. En dan is het eigen kengetal of het bijzondere 088 het enige houvast dat je hebt. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Het kan zijn dat je door een callcenter bent gebeld of door een bedrijf die via hun eigen centrale belt! Meestal krijg je dan privenummer of nummer onbekend, maar sommige centrales geven een code door.

Ik denk een telefooncel. Ik weet niet precies hoe Skype werkt, maar misschien dat dat ook nog een optie kan zijn. Ik vind dat zelf altijd erg vervelend als ik door zo'n vaag nummer wordt gebeld. Soms bleek het uiteindelijk een nummer van een klantenservice te zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100