ipod in wc gevallem:s wat nu??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uit het toilet halen, grondig drogen en hopen dat hij nog werkt. Zo niet, blij zijn dat er volgende week een hele nieuwe generatie Ipods in de winkel ligt. Met de nieuwe Touch kun je zelfs in HD filmen.

Opvissen (of doorspoelen, maar dat is echt zonde)

Zo snel mogenlijk eruit halen, proberen schoon te maken en vooral droog, en dan hopen dat hij het nog doet

Eruit halen, stront eraf vegen en afdrogen.

Hem eruit halen , aten drogen en kijken of hij nog werkt. Ik heb hetzelfde probleem gehad met mijn gsm en hij werkte nog perfect! Succes!

Als het heel erg verstopt zit kan je bij een bouwmarkt van die ontstoppingsveren huren / kopen. Daarmee krijg je de boel weer vrij om door te spoelen.

Een nieuwe kopen

Zet de oven aan op, 40 graden. Laat hem daar een uurtje in verblijven. Probeer het nog eens. Misschien valt het mee.....

Opvissen en de rest ook bruin schilderen.

doorspoelen en nooit meer doen

even lekker je zelf uitlachen .

Zsm batterij verwijderen en lang heeeeel lang laten drogen

verkoop het via marktplaats :P

zeiknat(onderdompelen) maken met spiritus klinkt gek maar werkt wel en is beter dan op de verwarming laten drogen. Spiritus mengt heel makkelijk met water en wordt daardoor vluchtiger en is daardoor heel snel droog. Op mijn werk doen we dit vaak met natgeworden zenders van afstandbedienbare machines. dan heb je de meeste kans dat ie weer gaat werken. Let op dit is een tip en risico is uiteraard voor u. Dit geld trouwens voor een hoop electronica.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100