Hoe krijg ik Wifi op mijn mobiele telefoon?

Ik heb een Sony Ericsson K750i.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met de K750i gaat dit niet. Je telefoon moet namelijk voorzien zijn van een WIFI-aansluiting. De K750i heeft alleen een Bluetooth-aanlsuiting. Hiervoor zul je dus een ander toestel moeten hebben. Bekende voorbeelden van toestellen die dit wel kunnen zijn de Blackberry en de HP Ipaq.

Als dat tot de mogelijkheden van je toestel behoort dan moet je de verbinding maken ( net als je bluetooth ) en eventueel je netwerkbeveiligingssleutel invoeren

Kijk naar de bron. Daar staat het precies uitgelegd. Bij vrijwel elk nieuwer apparaat, staat een handleiding op de site van de fabrikant ervan. Die heb je er ook bijgekregen (vermoedelijk). Als niet kun je dus naar de site. :-) Succes! Toegevoegd op 29-04-2009 05:13:34 Oh wifi, sorry daar had ik even overheen gelezen. Kijk naar de post hieronder voor info.

Ik ben het niet met mijn bovenbuurman (Tovenaar) eens. Om WiFi op je telefoon te kunnen "krijgen", moet je die functionaliteit aanzetten. Ik moet je helaas teleurstellen, want jouw K750i heeft geen Wifi ondersteuning. Dit weet ik uit eigen ervaring, maar zie gerust de bronnen. Sorry dat ik je niets beter kan melden... :-( (WiFi en bluetooth zijn trouwens twee volstrekt verschllende begrippen.)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100