Wie heeft ervaring met de HTC HD2?

Ik zit er serieus over na te denken om deze los te kopen. Voor wat je krijgt, lijkt de prijs wel goed. Wie kan mij zijn of haar ervaringen delen??? :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het toestel is oke, maar de software is slecht. Er draait windows mobile 6.5 op. Een update naar windows phone 7 staat niet op de planning. Windows mobile 6.x is in vergelijking met android een zeer traag, onflexibel en beperkt toestel. Vloeiend scrollen, 3D games/ zwaar grafisch is niet mogelijk. Bediening met de vingers is lastig. Het voordeel van de hd2 in vergelijking met de legend / desire is de schermgrote. De nexus one komt wel overeen qua resolutie. Kijk vooral eens naar een android toestel en vergelijk in de winkel. Dan zul je merken dat android een stuk beter aanvoelt. Het leuke aan een androidtoestel is ook dat hij alsmaar beter wordt.

Mijn broer heeft de htc hd2 hij had wat probleempjes met bellen maar dat is alweer verholpen... verder is het een goede telefoon! internet lekker snel supergroot tft warmtegevoelig touchscreen... 800(ofzoiets)x1000 pixels... dus een heel scherp beeld..

Zelf geen ervaring, maar ik vind de filmpjes van bright een goede impressie geven. http://www.nuvideo.nl/bright-lifestyle/33434/smartphone-meerkamp.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100