Waarom meldt mijn telefoon: "druk op het onderstaande icoon om de informatie over de beller te zien" als ik een oproep binnen krijg?

Sinds twee dagen geeft de telefoon steeds als ik een oproep binnen krijg: druk op het onderstaande icoon om de informatie over de beller te zien. Heeft iemand een idee hoe ik ervoor kan zorgen dat ik de informatie over de beller meteen weer kan zien

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onder opties: Overige oproepinstellingen – hiermee kunt u de volgende instellingen wijzigen: Beller-ID: geef op of uw wilt dat uw nummer wordt weergegeven wanneer u iemand belt. (Het menu Opties openen 1 Tik in het basisscherm op > tabblad Applicaties > Opties. of Tik in het basisscherm op > Systeeminstellingen. 2 Kies een instellingencategorie en kies vervolgens een optie.)

Bronnen:
https://www.gebruikershandleiding.com/LG-P...

Het lijkt erop dat in uw telefoon abusievelijk de functie “Privacy Bewaarder” geactiveerd is. Hiermee wordt de naam van de beller en het nummer van een inkomende oproep standaard niet getoond. Deze instelling kunt u aanpassen, en ook dit gebeurt in het menu Opties. Dit staat in de handleiding op pagina 88. Het menu Opties openen: 1 Tik in het basisscherm op (icoon met alle icoontjes) > tabblad Applicaties > Opties. of Tik in het basisscherm op (icoon Menu) > Systeeminstellingen. 2 Kies een instellingencategorie en kies vervolgens een optie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100