Klopt het dat je zonder onbeperkt internet in je bundel weinig aan een windows mobile telefoon hebt?

Onlangs raakte ik in gesprek met iemand die beweerde dat een windows mobile telefoon (in dat geval een omnia qwerty) automatisch update, en dat wifi alleen niet genoeg is omdat die updates altijd maar door blijven gaan. Klopt dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alleen wifi is ook genoeg alleen wordt er dan minder of alleen bepaalde periode's geupdated. Ik vind overigens dat je toch wel meer aan een windows telefoon hebt dan alleen internet. Windows software voor mobiele telefoons is op internet breed verspreid en makkelijk te vinden. Het gebruik lijkt op de windows thuiscomputer wat voor sommige mensen ook een voordeel is. Ik zou als mijn keuze softwarematig was (windows) er dan wel voor gaan. Maar inderdaad, onbeperkt* (fair use policy meestal) internet is niet zo duur meer en ondanks dat ik het niet vaak gebruik is het toch wel handig

Updates kosten veel download capaciteit. Hier moet je elke keer voor betalen, als je geen contract hebt, waarbij je onbeperkt mag internetten. Oplossing zou zijn om de automatische updates uit te schakelen. Dit is echter ook niet ideaal, omdat dit weer voor problemen kan zorgen. Een contract met onbeperkt internet is tegenwoordig trouwens helemaal zo duur niet meer.

Ook zonder de updates blijft de telefoon gewoon werken. Je kunt de updates ook handmatig downloaden, iedere keer als je een wifi-verbinding hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100