waarom laadt mijn telefoon niet op?

k heb mijn telefoon bijna een jaar. En een paar maanden terug (december) viel hij in het water. Ik heb hem een aantal dagen in een bakje met rijst gedaan en hij deed het weer prima. Maar nu sinds een maand laadt hij niet meer. Als ik hem in de oplader doe geeft hij wel aan dat hij laadt maar erg traag. Zelfs toen hij in de oplader zat ging hij van 80% naar 25%. Ik heb een nieuwe oplader gehaald en hij deed het 2 weekjes redelijk al ging hij heel snel leeg. Maar nu komt hij niet verder dan 1%. Als ik hem oplaad blijft hij op 1% en valt dan uit dit gaat constant door.

heeft iemand een idee waar dit aan kan liggen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je zou bij een goedkopen telefoonwinkel binnen kunnen lopen en hun er even naar laten kijken.. Ik heb zelf mijn iphone een jaar geleden in het toilet laten vallen (ja indd heel dom!) en die deed helemaal niets meer. Bij de reguliere telefoonzaken zou ik een vermogen kwijt zijn geweest maar een goedkope telefoonzaak wilde m maken voor 50 euro! Wellicht kunnen zij jou ook helpen!

Aangezien je zelf de oplader al gewisseld hebt. ligt het daar niet aan. Overigens werkt mijn telefoon niet altijd bij merkloze laders Het kan of aan de connector liggen (het punt waar de oplader de telefoon ingaat) Of aan de accu. Heb je een telefoon met een losse accu? Dan zou je misschien een accu van iemand anders even kunnen proberen om te kijken of het probleem is opgelost. Helaas zullen een van deze twee dingen vervangen moeten worden als het hier aan ligt. Aangezien je telefoon in het water heeft gelegen valt dit dan niet meer onder de garantie (er zit aan de binnenkant van de telefoon een vochtmetertje zeg maar dus dat kunnen ze zien) Bij mijn man koste het vervangen van de connector (iphone) geloof ik 30 of 40 euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100