Hoe kan het dat ik alleen in de buurt van Wifi een Watsapp kan versturen?

Een bekende van mij kan in de Eifel nog een Watsapp versturen en ik alleen als ik in de buurt van WIFI ben, moet ik iets omzetten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik mis wat info in je vraag. Die vriend van jou kan appen in het buitenland, overal eigenlijk, maar jij niet. Heb je het dan ook over jezelf in het buitenland of heb je dat probleem ook in Nederland? Indien je dit alleen in het buitenland hebt: Data roaming aanzetten, dan kan je internetten (dus WhatsApp) gebruiken in het buitenland. Let op want dit kan behoorlijk veel geld kosten. Het kan in sommige gevallen voordeliger zijn om tijdens een vakantie een data bundel buitenland te kopen bij je provider. Meestal krijg je bij binnenkomst in het buitenland een SMS waarin staat hoe dat moet. Als je het in Nederland ook hebt, heb je dan wel een internet abonnement (data bundel)? Of heb je alleen bellen en sms-en? Als je wel een data bundel hebt, kijk dan eens of je deze wel goed hebt ingesteld in je telefoon. Staat het bijvoorbeeld wel aan? Toegevoegd na 2 minuten: Als je geen data bundel hebt, kan je niet internetten zonder wifi. En verklaard dat het probleem. In uitzonderlijke gevallen kan het wel...en krijg je een dikke rekening gepresenteerd die in de honderden!!! Euro's kan lopen. Dat is bij mijn man gebeurd. Hij had een data bundel afgesloten, maar de provider was vergeten dit in het systeem te zetten. En ineens werden wij beiden afgesloten van mobiel bellen en dergelijke. Stond een factuur open van €500. Dit is door de provider recht gezet. Toegevoegd na 4 dagen: Bij bepaalde providers waaronder Simyo moet je eerst "internetten in het buitenland" aanzetten op "mijn Simyo" Zo iets zou het dus ook nog kunnen zijn.

dit komt doordat als diegene een abbonnement heeft, je overal kunt whatssappen. nou neem ik aan dat die bekende daar op vakantie was en toen ge'apt heeft. dit komt doordat je je mobiele gegevens kunt aanzetten. dan kun je internetten op kosten van je prepaid beltegoed. die data wordt dan van je prepaid afgehaald.

Mensen met een android-telefoon kunnen whatsappjes sturen zonder internet. Deze berichten worden dan verstuurd op het moment dat zij internet hebben, je drukt dus wel op verzenden, maar in feite verzend je nog helemaal niks. iPhone-gebruikers moeten wachten op een stabiele internetverbinding, voordat zij de knop "verzenden" überhaupt krijgen. Ik denk dat dit is wat je bedoelt!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100