galaxy s5 ook tegen vocht?

Ik heb laatst een galaxy s5 gekocht. Het model is spatwaterdicht. Maar nu vraag ik me af of die dan ook tegen meenemen naar de badkamer kan voor muziek te draaien als ik ga douchen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De Galaxy S5 heeft een IP67-certificering. Dat houdt in dat het toestel 30 minuten lang tot 1 meter ondergedompeld kan worden. Het toestel mee de douche in nemen, is dus geen enkel probleem. Maar zoals noor13 al stelt, denk ik niet dat je het toestel mee de douche in wil nemen. Hooguit mee de badkamer in. Ook dat is geen probleem. Ik heb een toestel dat niet spatwaterdicht is. Het gaat, samen met een eveneens niet spatwaterdichte speaker waar ik het geluid naar toe stuur, elke dag mee de badkamer in als ik ga douchen. Dat heeft nog nooit narigheid opgeleverd.

Bronnen:
http://www.2mcctv.com/blog/2011_10_11-ip-r...
https://www.samsung.com/nl/consumer/mobile...

Ja.Dat kan prima zolang je hem niet onderdompelt dwz in een de plas van de kuip laat vallen.

Ik denk dat ze eerder bedoelen dat het tegen af en toe een druppeltje regen kunnen. Zou hem niet meteen mee onder de douche nemen. :s maar ik denk niet dat je dat bedoelt. Je kan hem toch ook gewoon op een kastje aan de kant leggen. Zoals de meeste dat doen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100