Is 500 mb data genoeg voor mij?

Ik heb thuis gewoon wifi en zou mijn data dus gebruiken buitenhuis. Ik zou het gebruiken voor whatsapp, snapchat, instagram en facebook. Ook wil ik nog wel gebruik kunnen maken van de optie om de routebeschrijving te raadplegen, dit gaat ook via internet. Ik zou graag willen weten of ik dan genoeg heb aan 500 mb data, bij voorbaat dank!

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een abo met 500 MB en hou elke maand ruimschoots over, ik doe weinig buiten de WIFI, alleen afentoe mijn mail bekijken en/of een website bekijken en Whatsapp verder eens een route bekijken ofzo

Ja hoor, dat moet zeker genoeg zijn. Je kunt ook zelf een schatting maken van je verbruik (misschien kun je wel met een kleinere bundel uit de voeten), bv met de tool uit de bronnen. Ik heb ook een link toegevoegd naar een artikel waarin verder wordt ingegaan op het dataverbruik van verschillende apps.

Bronnen:
http://eensim.nl/blog/data-verbruik-apps-diensten/
http://eensim.nl/calculator

Als je geen gebruik hoeft te maken met het internet is het verstandig om het helemaal uit te zetten. Youtube filmpjes kijken verbruiken veel mb. Maar het zou zeker genoeg moeten zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100