welke mobieltjes zijn het best?

ik moet een goede kopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op deze vraag is geen antwoord. Ligt er helemaal aan wat je wil en hoe je gebruik is. Laat je informeren bij een professionele winkel.

ik raad je nokia E55 Als je touchscreen wil dan een Ipod fozo.. heel handig!

Ik heb onlangs mijn oude Nokia vervangen door een Samsung SGH-D900i en ben daar heel tevreden mee. Uiteraard is dit een persoonlijke smaak.

Ik ben al jaren fan van Sony Ericsson, wil geen enkel ander merk meer!

Nokia's staan er om bekent dat ze makkelijk te gebruiken zijn dus niet te ingewikkeld kwa instellingen enzovoort Het is maar net wat je zelf het fijnst vind natuurlijk.

Je gaat er van uit dat het meerdere zijn, want je zegt 'mobieltjes'. In dat geval: er is er maar 1 het beste. Simpelweg omdat er nooit twee het beste kunnen zijn. En de beste, dat is helemaal persoonlijk, afgestemd op jouw doel. Ga je ermee werken in een explosiegevaarlijke omgevinng? Of op een plek waar je geen camera bij je mag hebben? Of wil je juist alles erop en eraan? En wat mag het kosten? Al deze vragen zijn van belang voordat je weet welke de beste is voor jou. Daarom kan je het beste kijken op de vergelijkingswebsites, bijvoorbeeld vergelijk.nl dan kan je alles naast elkaar zien en zelf beoordelen wat het beste voor je is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100