Is what,s app gratis of kost het straks 1 cent per bericht?

Ik kreeg een week geleden een what,s app bericht van een kennis van mij, die zij ook weer van iemand heeft gekregen. In dat bericht wat zij door moest sturen naar 10 verschillende contacten stond:
What,s app zal vanaf zaterdag betaald moeten worden. Als u tenminste 10 contacten hebt, stuur dit bericht naar ze toe. Op deze manier zullen wij zien dat u een actieve gebruiker bent en u zult dit teken krijgen (dat teken is een blauw gekleurd cirkeltje) Op deze manier zal WhatsApp voor u gratis blijven, anders kost het 1 eurocent per bericht.
Vandaag kreeg ik een app waarin stond dat de "looptijd"van What,s App tot 18 november 2013 is. Ik wilde die app lezen maar zag niet waar hij vandaan kwam.
Vreemd vind ik het allemaal wel, en hopelijk kan iemand mij zeggen of het nu bedrog is of niet. Anders had ik het toch wel van TMobile gehoord of het gratis is of niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat je allemaal krijgt van je vrienden zoals: Stuur dit bericht naar 10 contactpersonen en WhatsApp zal gratis blijven is een pure ONZIN! WhatsApp blijft 1 jaar gratis. En daarna moet je maar 0,90 cent betalen per jaar. Goedkoper dan een sms'je toch?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100