Is een iPhone 4s kopen op Marktplaats betrouwbaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet de Iphone of Marktplaats zijn onbetrouwbaar, maar soms is het degene die de waren te koop aanbiedt die onbetrouwbaar is.

Ga als dat mogelijk is, altijd je spullen ophalen die je koopt op Marktplaats, dan kun je controleren, of de spullen heel, onbeschadigd en ook werkelijk in het bezit zijn van de aanbieder, er zijn veel eerlijke verkopers, maar ook veel mensen die de boel belazeren actief op Marktplaats, let er ook op dat je een telefoon koopt, waar bij voorkeur de aankoopbon van aanwezig is, zodat je ook diefstal uit kan sluiten. Wees altijd op je hoede bij dergelijke aankopen.

Het kan betrouwbaar zijn, maar dan zou je de iphone bij de eigenaar op moeten halen en daar testen en vervolgens de betaling verrichten.

het kan wel maar dan moet je wel de iphone van te voren bekijken. ik zou hem bij een winkel zoals mediamarkt kopen vanwege de garantie.

Zolang je hem op wilt halen wel. Er zijn momenteel veel oplichters op marktplaats , speurders enz. Het zijn meestal die advertenties die dure producten aanbieden voor een hele lage vraagprijs. Waar je op kan letten , je hebt mischien met een oplichter te maken (als je de 4s wilt laten verzenden) is: -Als de adverteerder (verkoper) maar 1 of 2 dagen actief is op marktplaats. -Als de prijs van het product te mooi lijkt om waar te zijn. -(meestal) Als de adverteerder op een eiland woont (bijv. Terschelling) omdat ophalen dan moeilijk wordt. -Als de adverteerder alleen maar wil opsturen. Ze gebruiken dan meestal smoesjes als druk met werk , verhuizing enz. Lees ook eens de veiligheidtips op marktplaats. Dit is mischien een antwoord. Op je vraag , je vraag is een beetje onduidelijk Hier een foto van zo'n advertentie van een oplichter , trap er nooit in ! .

Bronnen:
ik spreek uit eigen ervaring

Marktplaats is wel betrouwbaar als je zelf een beetje oplet! Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo! En ik kijk zelf ook altijd even hoelang degene waarvan ik wat wil kopen actief is op marktplaats! Dat kan je zien op de pc als je bij de advertentie bent rechts bovenin. Soms staat er dat iemand 1 dag actief is! Meestal klopt er dan iets niet! En een telefoon kan je inderdaad het beste afhalen. Dan kun je gelijk zien of hij niet is beschadigd en het nog doet! Controleer ook als er een doos bij zit of de nummers op de doos overeen komen met de nummers op het toestel! Bovendien, een iphone 4s is altijd wel in de buurt te krijgen!

Vraag de verkoper om het imei nummer en kijk of het toestel is opgegeven als gestolen.

Bronnen:
http://www.telefooncheck.nu/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100