komt er nog straling van je mobiel als die uit staat?

omdat de wekker doorgaat, staat een mobiel volgens mij toch niet helemaal uit. Komt er dan ook nog straling vanaf???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Afhankelijk van het model dat je hebt. (Hoe nieuwer hoe meer straling als je er niet mee belt). De 'oude' telefoons gaven enkel van deze ongezonde Hoogfrequente straling wanneer je belde.. De nieuwere (met internetfunctie) geven veel meer en vaker straling (door deze internetfunctie). Dus; De oudere mobieltjes zijn minder belastend in de slaapkamer. Op de nieuwere kun je de internetfunctie uitzetten. Wat sowieso een goed idee is om de stralingsbelasting te verminderen.. Bij twijfel kun je altijd eens een stralingsmeter huren. Denk eraan om ook snachts zeker je Wifi en Dect uit te zetten (zeker als je wat slecht bent gaan slapen). Deze apparaten zijn net zo belastend. Hoewel de Gsm als je ermee belt de kroon spant.

Er komt dan nogsteeds straling van af, telefoons geven altijd radioactieve straling af!(meeste elektronische apparaten) behalve als ze helemaal uitstaan. dus leg ze niet dicht bij je hoofd of zet ze uit!

De enige manier om geen gsm straling te hebben is je telefoon uit te zetten (echt uit) en niet aan de oplader te hangen. Anders komt er nog steeds laagfrequente straling vrij.

Bronnen:
http://www.stralingswijzer.nl/tips-gebruik...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100