Wat is op het moment een goede mobiele telefoon met camera met flits ?

Ik zoek een mobiele telefoon met een goede camera met flits.
De Sony experia heeft een goede camera met flits met 13 mega pixsels, maar het abonement is duur.
Ze raden mij de Samsung ace aan, die heeft een camera van 5 megapixsels en flits, en is te betalen.
Ik zit bij kpn, maar nu hebben ze de regels daar veranderd, en moet je de telefoon leasen.
En als de telefoon dan kapot gaat, dan ben je de pineut, of je moet weer een verzekering afsluiten, wat dus nog meer gaat kosten.
Iemand een idee, naar een andere provider gaan ? of weet iemand iets bij kpn voor mij.
Mijn gemiddelde belminuten die ik verbruik is 150, en ik wil graag internet erop.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is een lastige vraag whiteeagle. Het is net als vragen naar een advies over een auto met airco. Er zijn momenteel zoveel verschillende goede smartphones dat het lastig is om je zomaar een telefoon aan te raden zonder te weten waar je echt naar opzoek bent. Wil je een grote of kleine telefoon, welk besturingssysteem wil je (Android/iOS/Windows Phone), wil je minimaal een 5 megapixel camera of misschien toch wel 8 megapixel? Op inFOON helpen we met een keuze te maken en met het vergelijken van toestellen. Daarbij kan je dan ook een geschikt abonnement kiezen, die voldoet aan jouw voorwaarden. We kunnen namelijk ook niet in jouw portemonnee kijken. Ik zou daarom eens kijken op http://www.infoon.nl/telefoons om wat telefoons te vergelijken. Succes!

Bronnen:
http://www.infoon.nl/

Ik moet zeggen dat ik altijd adviseer om een toestel direct te kopen. Dit lijkt duur, maar wanneer je een toestel binnen het abonnement financiert (de telco schiet het bedrag namelijk voor) ben je altijd veel meer geld kwijt voor je toestel. Zelfs een lening bij de bank is goedkoper. Hoe bereken je dit? Bereken de totale abonnementskosten met toestel Bereken de totale abonnementskosten sim-only + eenmalige aanschaf toestel Als ik kijk naar de goedkopere toestellen die ik de afgelopen maanden heb mogen testen, dan zou ik de Xperia P op dit moment aanraden voor iedereen die fotografie een belangrijk punt vindt. Deze heeft een 8 megapixel camera, prima lens en een Exmor CMOS chip waardoor de foto's bijzonder goed zijn. Zonder abonnement pik je hem nu voor €275 op. Mijn review staat gelinkt en bevat een paar voorbeeldfoto's. Zoom is trouwens bij alle toestellen slecht. Ook de SIII die ik nu gebruik.

Bronnen:
http://www.gadgetgear.nl/2012/07/review-so...

U kunt kiezen voor een van de Samsung Galaxy toestelen. Hier kunt u een compleet overzicht vinden: http://www.galaxy-samsung.nl/

Bronnen:
http://www.galaxy-samsung.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100