Iemand al goed zaken gedaan met www.digitalshop-online.nl ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Website ziet er goed uit. Klantenservice perfect geregeld. (Nadeel dat je €0,80CPM betaald) Goede recessies. Ik zie geen redenen om daar niet te bestellen.

Zijn er al mensen die wat van deze shop hebben ontvangen? Ik heb een iPhone besteld afgelopen zondag en betaald maar heb tot nu nog steeds niks ontvangen. Al 100 x gemaild en gebeld maar krijg geen contact. Iemand wel goede ervaringen met deze shop??

Ik heb afgelopen woensdag een Iphone 5 besteld, en op de website staat dat deze wordt geleverd in 2 werkdagen (zie bron). Dit is bij mij echter niet het geval. Ik heb vooruit betaald omdat het er allemaal erg betrouwbaar uit ziet, mede door de keurmerken. Echter is mijn bestelling nog niet binnen, en ik krijg alleen de voicemail te pakken, welke ik ook al heb ingesproken. Ik heb ook al een mailtje gestuurd waar tot op heden nog niet op is gereageerd. Is het nog te vroeg om te denken aan oplichting? Graag hoor ik van u! Groet, Jorgen

Bronnen:
http://www.digitalshop-online.nl/index.php...

Helaas is het niet te vroeg om aan oplichting te denken. Ook ik ben opgelicht en op beslist.nl komen er steeds meer en meer reactie. Het is belangrijk dat je aangifte doet bij de politie of op mijnpolitie.nl print zoveel mogelijk mails en gegevens uit om mee te nemen naar de politie of om mee te zenden. Je kunt ook een klachtenformulier invullen bij de twee keurmerken waar de site bij is aangesloten! Hoe meer mensen dit doen hoe beter! Misschien dat wij ons geld niet terug gaan krijgen maar probeer te voorkomen dat de vuile oplichter nog meer mensen te pakken krijgt!

Voor mij ook helaas geen telefoon. Heb aangifte gedaan. Kijk ook even naar deze link en vul je gegevens in over de oplichting! http://www.opgeletopinternet.nl/index.php?topic=4618.0 Toegevoegd na 41 seconden: En doe ook allemaal aangifte. Hoe meer aangiftes hoe sterker we staan!

Site Digitalshoponline is niet meer bereikbaar

Ja, heel goed! dus NOT!!! Shit... Ben van de week flink door deze website 659 Euro armer gemaakt. Intussen wel aangifte gedaan, Kassa van de Vara aangeschreven, de Kvk op de hoogte gesteld. Maar ik denk dat ik naar mijn geld kan fluiten, klopt dat? Wat moet ik nu DOEN????

Ik heb zondag 9 december een ipod touch van € 149,- besteld. Woensdag 12 december heb ik van digitalshop.nl nog een reactie terug gekregen op wanneer de ipod touch verzonden zou worden: Geachte Heer/Mevrouw, Uw bestelling en betaling is in goede orde ontvangen, Uw bestelling zal uiterst zaterdag worden bezorgd. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, Met vriendelijke groeten, Support team Vandaag weer gemaild en een foutmelding gekregen en net dus opgemerkt dat de website niet meer bestaat; BALEN!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100