Op welke betrouwbare website kun je gratis telefoon sim lock vrij maken ?

Op een eenvoudige manier.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je eigen provider

www.simlock.nu Ik wilde daar mij telefoon simlockvrij laten maken, heb toen geld overgemaakt, later bleek dat ze voor mijn toestel geen code`s hadden, vervolgens heb ik netjes m`n geld weer teruggestord gekregen. Toegevoegd na 1 uur: Edit: Zie nu pas dat je een gratis website zoekt, dan is mijn antwoord: Die zijn er geen, zelfs bij de websites waar je moet betalen wordt je vaak opgelicht.

Het betrouwbaarste en tevens gratis: Dit kan 1 jaar na aankoop gratis via je provider. Her en der kan het ook worden gedaan voor een paar euro's en evt. gratis, maar vaak staat erbij dat het allemaal op eigen risico is. T-Mobile: https://www.t-mobile.nl/My_T-mobile/htdocs/page/selfcare/simunlockstatus.aspx Orange: http://www.t-mobile.nl/persoonlijk/htdocs/page/service-contact/simunlock.aspx

Voor niets gaat de zon op! Als het via je provider nog niet kan, doe het dan op de markt voor, ik geloof, meestal rond de 10 euro.

Ga gewoon naar een onafhankrlijke telefoonwinkel met een wekplaats erbij of op de zwarte markten winkeltjes genoeg. ga daarheen met je mobiel en ze maken hem daar simlock vrij als je er niet kunt op wachten krijg je ereen bonnetje met het merk en naam dit is voor je eigen controle en het kost je ongeveer 10 euro.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100