Als ik mijn mobiel terug zet naar fabrieks instellingen wat blijft er en wat word verwijdert?

Ik heb een mobiel htc chacha en toen ik hem net kocht had ik er wel drie apps op en 60 fotos nu heb ik 1 app Whatsapp en 0 fotos maar ik kan geen app af wat dan ook meer downloaden dus ik vraag me af o de contacten dan ook weg gaan want dan moet ik dat op schrijven.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het terug brengen van je gsm naar fabrieks instellingen zal je contacten niet verwijderen, anders zou het "wis alle contacten" heten. Het terug brengen naar fabrieks instellingen, wil zeggen dat alles wat je anders hebt ingesteld nadat hij is aangekocht of uit de fabriek kwam, terug word gezet naar die instellingen, die de fabriek zo heeft ingesteld. Dus niet hetgeen wat is opgeslagen. Toch zou ik altijd even (voor de zekerheid) 10 belangrijke contacten overschrijven voor het geval dat.

Het terug zetten naar fabrieksinstellingen betekent dat je de telefoon geheel terug zet naar de status zoals die uit de fabriek kwam. Het gehele geheugen word gewist en alle extra's en instellingen die je ooit erop hebt gezet ook. Let wel!! Zaken die op een geheugenkaart of simkaart staan blijven behouden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100