Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

wat zijn jullie ervaringen met telefoon aanbieder sizz met internet en de sizz app klante servise en zo?

sizz internet app klantenservice telefoon aanbieder

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Telefoons
693

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Deze vraag heeft nog 5 uur te gaan, voor dat 'ie wordt gesloten. Omdat er nog geen antwoorden zijn, reageer ik even. Ik heb geen ervaring, maar wel wat rondgekeken op internet.

Het enige positieve wat ik kan verzinnen, is dat je past in de doelgroep. Sizz richt zich op vrouwen. Als je ook nog dol bent op RTL programma's, dan is het nog mooier, want die zijn "gratis" te bekijken.

Maar dat is ook direct het eerste probleem. Je hoeft geen 99 cent per uitzending te betalen, maar je betaalt WEL het dataverkeer. "Gratis" is dus flink misleidend.

Verder lijkt mij dat Sizz echt niet zo'n spectaculair aanbod doet. Zou dat wel zo zijn, dan zouden ze veel meer klanten hebben. Ze hebben nauwelijks klanten, en dat valt op te maken uit tests. Sizz kan niet getest worden, wegens te weinig ervaringen. Dat kun je hier zien.
http://www.telecomvergelijker.nl/provider/overzicht-telecom-providers.html

Verder vind ik het niet zo eerlijk van Sizz, om tijdens de introductie te schermen met veel voordeel, maar al snel met forse prijsverhogingen te komen. Dat kun je in onderstaande 3 links nalezen.

http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/13851
http://www.gadgettest.nl/2012/01/31/provider-sizz-voor-uw-veel-te-dure-internettarieven
http://www.telecomvergelijker.nl/nieuws/147/ook-sizz-verhoogt-prijzen-mobiel-internet-fors.html

De enige reden om met Sizz in zee te gaan zou kunnen zijn, als je per se eindeloos RTL programma's wilt bekijken. Dan zou je uiteindelijk voordeliger uit kunnen zijn. Is dat niet het geval, dan zou ik voor een goedkopere provider kiezen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding