Mobiel kapot gegaan toen ik viel, heb ik hier nu garantie op?

Ik heb in januari dit jaar een nieuwe mobiel gekocht, de samsung galaxy. Nu ben ik gister met de fiets gevallen door dat het stuur van mijn vriendin in de mijne raakte. Ik viel redelijk hard, pols gekneusd en iets niet goed in m'n knie. Toen ik thuis kwam zag ik dat het hele beeldscherm van m'n telefoon zwart/wit is, dus niks meer te zien. Ik ben dus waarschijnlijk op m'n mobiel gevallen die in mijn broekzak zat. Het schermpje onder het glas is een soort gebroken. Alles doet het eigenlijk nog, maar ik kan niks zien. Ik vraag me af of ik hier nog garantie op heb of dat ik toch een nieuwe mobiel zou moeten kopen!? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Garantie is alleen toepasbaar als het "vanzelf" kapot is gegaan. In dit geval ben JIJ gevallen met de telefoon. Dus het is je eigenschuld en geen garantie. Als je verzekerd bent, dan kun je bij de verzekeringsmaatschappij aankloppen.

je had er verstandig aan gedaan om meteen bij de aanschaf van de mobiel een verzekering af te sluiten. Die dekken de schade meestal wel. Je kunt het proberen om het via de WA verzekering vergoed te krijgen. Of laten repareren maar kost al gauw tussen de 150 en 180 Euri's (vaak kun je dan op de reparatie wachten) Even googlen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100