Waar kan ik het beste een iphone 3gs kopen (ivm interessante aanbiedingen/voordelen)..?

Ik sta op het punt een iphone 3gs te kopen en vraag me af of deze overal tegen hetzelfde tarief (aanschaf & abonnement) aangeboden wordt of dat ik ergens van voordeel kan profiteren?
In mijn korte zoektocht kom ik overal dezelfde bedragen tegen + de apple black friday actie (van vandaag) bevat helaas geen iphones.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Nederland heeft T-Mobile het alleenrecht op verkoop van de Iphone. Je moet daarbij een abonnement afsluiten. Er wordt verder niet gestunt met de Iphone, het maakt niet uit waar je dat abonnement afsluit. Als je een Iphone wilt hebben zonder abonnement en zonder vaste provider, en zonder het ding te moeten hacken, dan moet je die gaan halen in België, daar worden ze officieel simlockvrij verkocht. Maar de voorraden daar worden kunstmatig laag gehouden, dus dat is even zoeken. Je kunt daar een Iphone 3GS 16GB voor 675 euro kopen.

Kost minimaal29.95 permaand kan alleen bij tmobile 100euro voor 16gb en 200 voor 32gb je kan ook op ebay kijken en dan een abbo nemen met umts 3G .

De iPhone is sinds enkele dagen ook sim-lock vrij bij 't for telecom' te krijgen. Met ieder willekeurige provider vanaf 260 euro... En morgen (zaterdag) hebben ze zelfs een speciale actiedag voor de iPhone... Toegevoegd na 1 uur: En zie dat die bij de GSM markt in Arnhem gratis is i.c.m. Vodafone 300...

Vodafone 600 min of 300 sms € 22.25 pm

Bronnen:
http://www.phoneshop.nl/iphone-aanbiedingen

T-Mobile heeft geen alleenrecht meer op de Iphone, de reden (gevraagd in de winkel) dat Hi hem niet heeft is 'Omdat m'n baas het geen leuk toestel vond'). Nogal knullig... Mja

549 bij PHONE STORE in Nieuwegein. Eerlijk en betrouwbaar adres, en ze adverteren vooral op marktplaats.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100