Hoe kan ik me afmelden bij ringfy.nl?

Ik heb op mijn tel. per ongeluk op een verkeerde knop gedrukt denk ik. Ik keek bij ringtonen en opeens kreeg ik sms dat ze elke week 5 euro afschrijven voor ringtones!!!De eerste 5 zijn al afgeschreven! Ik heb gemaild maar er staat geen tel.nr….wat moet ik doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Zomaar een keer een verkeerde (!) knop indrukken en verder helemaal niets doen? Dat geloof ik niet. Kijk eens of je met de informatie in deze link wat kunt beginnen: http://financieel.infonu.nl/diversen/39907-een-sms-abonnement-stoppen.html

Ik kan je de volgende informatie geven: U heeft gratis toegang tot onze Sites. Voor de MID service dient u te zijn geregistreerd als rekeninghouder en voor het gebruik van de MID service betaalt u een vergoeding overeenkomstig de geldende tarieven van de Aanbieder, via uw eigen telefoonfactuur van uw mobiele netwerk aanbieder indien u een abonnement heeft of wordt deze vergoeding van uw beltegoed afgeboekt. Afzonderlijke vergoedingen voor tekstberichten van uw mobiele netwerk aanbieder zijn van toepassing. In het gratis welkomstbericht van de Aanbieder treft u informatie aan over de vergoedingen, te betalen aan de Aanbieder, en de frequentie van de Service. Alle vergoedingen, met inbegrip van vergoedingen voor bestaande abonnementen, kunnen worden gewijzigd na een kennisgeving van de Aanbieder. De Aanbieder zal u tijdig in kennis stellen van een dergelijke wijziging. Indien u de nieuwe vergoedingen niet accepteert (die nimmer met terugwerkende kracht van toepassing zullen zijn), kunt u uw abonnement en/of uw relatie met de Provider met onmiddellijke ingang opzeggen. Op de facturering door een derde partij zijn de betalingsvoorwaarden van deze derde partij van toepassing. U betaalt of vergoedt aan de Aanbieder alle nationale en lokale of overige belastingen (met uitzondering van de belasting gebaseerd op de nettowinst van de Aanbieder) met inbegrip van, maar niet beperkt tot omzetbelasting, gebruiksgerelateerde eigendomsbelasting en kansspelbelasting of eventuele andere heffingen in plaats daarvan, welke belastingen zijn gebaseerd op de kosten verschuldigd voor het gebruik van de Service, ongeacht of die belasting nu of in de toekomst wordt opgelegd door internationale, Europese, nationale of lokale autoriteiten of door een andere instantie of instanties met de bevoegdheid om belasting te heffen. De van toepassing zijnde vergoedingen en tarieven worden kenbaar gemaakt via de Service en op de Sites. Voor het gebruik van de MID-Service betaalt u een vergoeding overeenkomstig de geldende tarieven van de Aanbieder, via uw eigen telefoonfactuur van uw mobiele netwerk aanbieder indien u een abonnement heeft of wordt deze vergoeding van uw beltegoed afgeboekt. Indien u om welke reden dan ook de Service wilt opzeggen kan geen restitutie plaatshebben van reeds betaalde vergoedingen, tenzij de overeenkomst uitdrukkelijk in deze mogelijkheid voorziet. Afzonderlijke vergoedingen voor tekstberichten van uw mobiele netwerk aanbieder zijn van toepassing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100