Hoe krijg ik mijn iPhone werkend?

Vandaag 2e hands een iPhone gekocht. De vorige eigenaar heeft mijn simkaart gelijk op maat geknipt. Hij werkte prima, maar wou wat muziek erop zetten. Toen gaf hij aan dat er een update beschikbaar was, en dus maar geïnstalleerd. Nu werkt mijn iPhone niet meer. Hij geeft steeds aan 'geen sim'. Wat moet ik nou doen?

Toegevoegd na 18 uur:
Het blijkt dat ik de iPhone moet downgraden, iemand een idee hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je iphone kon gejailbreaked zijn. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat je daardoor een simlockvrije iphone had. Door de update wordt de baseband van je iphone ook geupdate. Dit kan er toe leiden dat je iphone niet meer simlock vrij is. Kijk eens naar de link die ik je heb gestuurd. Probeer even een andere simkaart, dan weet je zeker dat het daaraan ligt. Succes

Bronnen:
http://cydiahelp.com/unlock-iphone-4-3g-ru...

Ik ben niet zo erg bekent met dat type toestel. Maar zet hem eens uit en dan weer aan. Mocht dat niet werken haal dan je kaartje er even uit, verwijder de accu. Loop even naar de keuken en haal een glas drinken. Daarna plaats je je simkaart en je accu en probeer het dan nog eens. Truuk wil wel eens werken met andere smartphones, mischien met deze ook wel.

Op maat geknipt?! Het lijkt mij dat je daarmee de sim nogal beschadigt, zodat die onbruikbaar wordt. Bel straks even met je provider,misschien kunnen zij je een nieuw simpje sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100