Ik ben van plan een LG te kopen met android 2.2. Is het mogelijk deze laten te updaten naar 2.3? En zoja, is dat gratis en legaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is mogelijk als het wordt ondersteund voor dat type LG. Dit kun je zien op de LG Website. Ook zijn er veel android telefoons die een custom rom kunnen draaien. Dus al is er geen officiële LG 2.3 Android rom voor dat telefoon, is er nog steeds een mogelijkheid om dit te doen door middel van custom roms. Toegevoegd na 2 minuten: En ja via de officiële manier updaten is Gratis en Legaal. Als je een custom rom wilt gebruiken, moet je wel aanpassingen door voeren in de telefoon en hierdoor vervallen bepaalde garanties. Maar net als veel aanpassingen kun je dit terugdraaien en toch weer je standaard LG 2.2 erop draaien. Custom Rom is ook gratis en Legaal omdat android open-source is! (Alleen opletten voor garantievoorwaarden)

Dat kan. Als het apperaat het ondersteund natuurlijk. Maar als de hardware gewoon prima is dan kun je dat ook zelf doen dat kan je wel vinden op google of youtube

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100