Op mijn samsung galaxy s lopen sommige programma's steeds vast. Wat kan ik hier aan doen?

Ik heb al een tijdje ruzie met mijn telefoon. Al een tijd valt hij zomaar uit of is hij binnen een uur leeg. Nou heb ik nu de tweede keer dat hij weer is is uitgevallen en op het moment dat ik hem opnieuw op startte kwam het installatie scherm tevoorschijn, het eerste wat je ziet als je hem voor het eerst opstart. Daarna moest ik Whatsapp weer helemaal opnieuw doen maar dat lukt niet want hij loopt vast bij 84 procent. facebook werkt ook niet meer. Nou heb ik mijn galaxy s net helemaal geupdate naar nieuwe firmware, maar ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Het gaat me vooral om whatsapp. Ik kan hem hu niet verwijderen en opnieuw installeren omdat whatsapp van de app market is gehaald. Help!

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik jou was, zou ik de mobiel naar de winkel terugbrengen waar je de mobiel hebt gekocht, en dan vragen of ze de mobiel willen maken, of kijken wat er aan de hand is.. Succes!

Helemaal uit zetten en weer aan zetten helpt vaak.... Zo niet zo ik hem terug brengen naar de winken waar je heb gekocht hebt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100