Mijn iPhone 4 batterij gaat snel op sinds ik IOS erop gezet heb. Moet ik of apple de schade aan mijn telefoon betalen?!

Met uitleg waarom graag.

Mvg SYDK

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee ze hoeven je geen geld te geven want dat staat in de voorwaarden en die heb jij geaccepteert anders kon je de update niet installeren. En dit was ook op tv in het nieuws dat door de nieuwe update de batterij sneller op gaat. Apple heeft al een nieuwe update uitgebracht waarbij je iphone weer normaal werkt. De update is ios 5.0.1.

Vooral een kwestie van het afsluiten van apps die GPS (locatievoorziening) gebruiken, en ze niet in de achtergrond laten draaien. Er is dus geen sprake van (fysieke) schade, batterij duur is echt een kwestie van persoonlijk gebruik. Apple blijkt overigens aan een software update te werken die de batterij iets efficiënter gebruikt, dus dan kan ie ook weer wat langer mee.

het ligt aan de ios, dus niet aan de telefoon, en er is dus ook niets kapot. een .0 verzie is de eerste versie van die reeks, dus meestal zitten hier de fouten in, vandaar dat er meestal 5.0.1.4 versies uitkomen enzo. je kunt altijd downgraden, of updaten naar de versie 5.0.1 die volgens mij al uit is. succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100