Hoe maak ik mijn iPhone gereed voor verkoop?

Ik wil mijn iPhone dus leegmaken, alles eraf om door te verkopen. Is er een manier om dit in een keer te doen? En waar moet ik verder op letten?

Toegevoegd na 5 minuten:
Oh, en heeft iemand enig idee wat ik voor een zwarte 3G 16GB in uitstekende conditie kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan alles verwijderen via iTunes. En wat voor iPhone is het ik wil hem ook wel gelijk van je overkopen:)

Als je het in itunes herstelt kan alles er in 1xer vanaf

Herstellen en dan kun je ergens kiezen tussen 'herstellen als nieuwe ipod' en 'herstellen met reservekopie', dan moet je als nieuwe iPod kiezen.

Klik bij menu gewoon op herstellen naar fabrieks instellingen. En hoeveel hij op gaat leveren? Niet veel! Een 3g is traag en er kan geen IOS5 op waar de meeste apps tegenwoordig het beste mee draaien. Ik denk tussen de 80-150€

Ik zou gaan voor alles verwijderen, via de iPhone zelf. Daarmee krijg je hetzelfde scherm als wanneer je hem kocht en weet je dus 100% zeker dat er niets meer op staat. Dat kan bij Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Wis alle inhoud en instellingen.

Je zal er rond de €160 tot €220 voor krijgen! Marktplaats doet wonderen! Volgende keer zelf even op kijken!

Bronnen:
www.marktplaats.nl

Voor een gebruikte zal je niet veel krijgen op Marktplaats kijk zelf maar naar de nieuwe en tweedehandse prijzen. Ik denk dat je rond de 100,- of iets meer zal krijgen indien deze z.g.a.n. Is. Ik heb mijne vorig maand bij de media markt verkocht via zonzoo.nl en kreeg daar 90 euro voor. Omdat mijn scherm aardig wat krasjes had, was ik tevreden met de prijs . Op Marktplaats zullen mensen altijd properen af te dwingen. Een 3GS heb je nieuw in doos al voor 200 en een iPhone 4 rond de 300 op Marktplaats

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100