Kan mijn simkaart weer worden geactiveerd? (T-Mobile)

Hallo allemaal,

Een lange tijd terug heb ik een LG Shine gekocht, was toen een vrij hippe telefoon, en ik moest hem hebben. Na lang gebruik te hebben gemaakt dat dit toestel ben ik overgestapt op een Blackberry. Na ongeveer 8 maanden merkte ik dat mijn Blackberry niet het gewenste resultaat haalde. De eerste 6 maanden had ik gratis internet, maar daarna niet meer (ik had namelijk een prepaid). Voor elke ping etc. moest ik betalen en dat was gewoon niet handig. Ik heb dus een week geleden besloten mijn Blackberry te verkopen, wat me vandaag gelukt is.

Nu wil ik weer terug op mijn oude toestelletje; de LG Shine. Aangezien deze telefoon niet dezelfde simkaart had als die van de Blackberry (LG had T-Mobile, BB had HI) heb ik deze dus zeker 8 maanden niet gebruikt.

Nu kun je het misschien al raden, mijn simkaart is dus geblokkeerd. Als ik mn LG opstart staat er dat de telefoon is afgewezen door het netwerk.

Weten jullie of ik dit probleem kan verhelpen? Ik heb nu namelijk geen werkende telefoon. Moet ik een nieuwe simkaart kopen? Hebben jullie hier wel is ervaring mee gehad?


Alvast bedankt,
Jelle.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100