hoe verwijder ik de fotos van mijn blackberry????

als ik ze wil verwijderen dan staat er:dit bestand is alleen lezen wilt u het verwijderen? dan druk ik op ja maar hij blijf erop staan. ik heb het geprobeerd op de computer te zetten maar daar komen alleen de normale fotos die ik wel wil. kan IEMAND mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sluit hem aan de op de computer. Ga dan naar "deze computer" en open je BB als externe harde schijf. Waarschijnlijk station:F of G. Zoek daar dan naar de afbeeldingen die je wilt verwijderen en verwijder ze. Mochten ze er daar niet meer tussen staan, haal dan de batterij even uit je BB en stop hem weer terug. Kans is erg groot dat ze er dan niet meer tussen staan. Toegevoegd na 1 minuut: Wat je ook nog kunt doen als aanvulling, klik op je BBknop, ga naar opties> geheugen, Klik dan weer op je BB knop en kies de optie "repareren"

Volg deze stappen. 1: Ga naar je menu. 2: Open het mapje "Media" 3: Klik op het BlackBerry knopje en klik op verkennen. 4: Zoek naar de gewenste foto's en probeer ze hier nogmaals te verwijderen. Als het hier niet lukt dan weet ik het ook niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100