kan je met de iphone pingen?

en hoe moet je dit dan doen enzo? want ik wil denk ik een iphone kopen. maar wat is de gemiddelde prijs voor een losse iphone 4 in nederland? en waar kan je hem eventueel goedkoper krijgen? En nog 1 klein vraag wanneer komt de iphone 5 uit (of is die al uit?) en hoeveel kost die?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

WhatsApp kan je mee pingen. Dit kost 79 cent in de AppStore. Het is niet zoals pingen met een BlackBerry. De iPhone 5 is onbekend wanneer hij uitkomt. De iPhone 4S is 4 oktober geïntroduceerd en komt in Nederland op 28 oktober. Deze kost ong. 600-700 euro. De iPhone 4 kost op dit moment tussen de 500 en 600 euro. Dit is afhankelijk van de aanbieder.

ja, daarvoor heb je wel Whatsapp nodig, dit is gratis te downloaden.

Nee je kunt niet pingen, Pingen kan alleen met de Blackberry. Je hebt wel programma's zoals inderdaad Whatsapp wat vergelijkbaar is met het pingen van de Blackberry met als voordeel dat je dan zowel met Blackberry als iphone gebruikers berichten kunt sturen en ook naar telefoons met android of symbian bersturings systemen. Het pingen zelf is dus alleen voor Blackberry gebruikers onderling.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100