Een vraag over een mobiele telefoon. Is het juist wat ik denk? (Zie uitleg)

Geldt het voor alle mobiele telefoons dat als je een mobiel met simlock koopt van vodafone, dat je wel een andere simkaart van vodafone erin kan doen? Of niet?

En als je een mobiel koopt met als provider T-mobile, is het dan bij alle telefoons zo dat als je 10 euro opwaardeert dat je dan de volgende maand 300 gratis sms'jes krijgt. Zo nee, hoe weet ik dan voor welke mobiel het geldt?

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De simlock geldt voor andere providers, dus Vodafone kaartjes werken gewoon in je toestel met simlock. En bij T-mobile krijgt inderdaad iedereen met prepaid die gratis 300 smsjes per maand erbij na 10 euro opwaarderen. Als je die maand weer opwaardeert krijg je niet nog een keer die 300 smsjes die krijg je weer in de volgende maand als je opwaardeert. Die krijg je namelijk maar eenmaal per maand. Misschien wist je dat al,maar ik dacht laat ik het er even bij vermelden voor de zekerheid :-).

Als de simlock vodafone is, kun je elj beschikbaar simkaartje van vodafone ter wereld er in doen. Dus ja, ook kou oude. En die 300 smsjes: dat kun je zelf instellen. Voor meer informatie navragen bij klantenservice tmobile

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100